Autosalon van Brussel 2013 moet minder sexy

Autosalon minder babes
Joëlle Milquet zegt al graag eens “non”, een vervelende gewoonte blijkt nu!

Minister van gelijke kansen, Joëlle Milquet, stuurde namelijk een brief naar organisator Febiac met daarin een vriendelijke verzoek om het salon minder sexy te maken. Wie dus naar het autosalon van Brussel gaat om het bloed vinniger te doen stromen naar bepaalde zones, zoals vorig jaar bij Suzuki het geval was, blijft dus beter thuis.

Alle constructeurs werden ingelicht en ondertussen bevestigden Alfa Romeo, Fiat, Lancia, SsangYoung en Suzuki er rekening mee te zullen houden. ‘Onze meisjes staan er enkel en alleen om informatie te geven aan de klanten’. Of de andere merken zullen volgen is nog niet geweten, maar waarschijnlijk zal iedereen deze richtlijnen volgen. Spijtig, maar helaas, het zal een “non” blijven. De babes zorgen namelijk voor een aangename sfeer op het salon en ze zullen zeker gemist worden!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...