Ziet de nieuwe Porsche Panamera er zo uit?

porsche panameraDat de Porsche Panamera een update krijgt, dat wisten we al. Hoe de hertekende lijnen er zullen uitzien, blijft voorlopig gokken.

Eén ding staat vast. De Panamera heeft nood aan een update en dat weten de heren bij Porsche maar al te goed. Na de onthulling van de Sport Turismo concept in Parijs eerder dit jaar begonnen we bij Groenlicht al lichtjes weg te dromen. De veel stoerdere looks en vernieuwing brachten zodanig veel positieve reacties teweeg dat Porsche zelfs overwoog om het model effectief in productie te nemen.

Het is en blijft natuurlijk een concept en de Sport Turismo zal hoogstwaarschijnlijk enkel gebruikt worden als basis voor hun nieuwe Panamera. Of deze vorm behouden blijft is nog onzeker en daarom besloot Theophilus Chin zijn eigen impressie van het uiteindelijke productiemodel te renderen. De filosoof in kwestie zit er niet vaak naast, maar je weet ook nooit bij een merk als Porsche. Wat vinden jullie van deze kont? (Via: Theophiluschin)

porsche panamera 2

Deel dit bericht:

3 reacties op "Ziet de nieuwe Porsche Panamera er zo uit?"

 1. WB 06-01-2013 om 11:21

  Veel veel veeeeel beter. Al moet gezegd dat de huidige Panamera in werkelijkheid een stuk mooier oogt dan op foto.

 2. Wolf 06-01-2013 om 20:28

  Blijft een lelijk hok die ‘oude’Panamera. Dit gaat de goede kant op. Hoewel ik de XJ misschien wel de mooiste vind….
   

 3. AVDP 06-01-2013 om 20:42

  Hij trekt z’n broek precies wat hoger, wat ‘m net wat strakker maakt… maar inderdaad, de XJ blijft moeilijk te kloppen op de catwalk….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...