Autosalon Brussel 2013: Ssangyong Line-Up

SsangYong Rexton W
Op de stand van SsangYong staat de nieuwe Rexton W in de kijker.

SsangYong houdt zijn woord: na de Korando en de Actyon Sports is de Rexton W het derde nieuwe model op drie jaar tijd dat het Koreaanse merk op de markt brengt. De grote SUV wordt gekenmerkt door zijn opmerkelijk robuust uiterlijk en is fiscaal zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt met een nieuwe 2.0 e-XDI dieselmotor. Het interieur van de Rexton W, de derde generatie ondertussen, kreeg tot slot een upgrade richting premiumklasse.

Verder toont de Koreaanse autobouwer in Brussel de vernieuwde Korando, die voortaan beschikt over een ECO-versie van de 2.0-liter e-XDI. Deze is beschikbaar met 2WD, 4WD, handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Het vermogen bedraagt 149 pk, de CO2-uitstoot werd beperkt tot 147 g/km. (2WD, manueel). Ook de neus werd licht bijgewerkt en zowel de veiligheidsuitrusting als de materiaalkeuze werd opgewaardeerd.

Gezien de aard van de 91ste editie van het autosalon van Brussel mocht ook de Actyon Sports niet ontbreken. Het recept is even eenvoudig als doeltreffend: de Actyon Sports is een lifestyle-pick-up die de functionele troeven van een ‘terreinbeest met laadbak’ koppelt aan het raffinement, de zuinige kracht, de afwerking en het comfort van een berline. En als je daaraan twijfelt, kan je altijd terecht bij ambassadrices Evi Van Acker en Charline van Snick. Beide Olympische medaille-winnaars besloten één jaar langer bij SsangYong te blijven.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...