Autosalon Brussel 2013: Kia Line-Up

Kia Autosalon Brussel 2013
Kia pakt in Paleis 7 uit met uitzonderlijke saloncondities.

Update: zowel de Carens als de Pro_Cee’d staan in Brussel!

Kia kent haar sterktes en zet ook dit jaar in op ‘waar voor je geld’. Al zijn de wagens van het Koreaanse merk altijd reeds zeer aantrekkelijk geprijsd, op het autosalon van Brussel 2013 gooit Kia met extra saloncondities. Blikvangers zijn de nieuwe Carens, de Optima, Sportage en de Cee’d Sportswagon. Op die laatste is er nu tot 5.800 euro salonkorting!

De nieuwe Kia Carens werd voorgesteld op het autosalon van Parijs in september, een compacte MPV met concurrenten als de Ford B-Max en Opel Meriva. We wachten voorlopig nog op confirmatie en laten jullie het ten laatste donderdag weten, maar hoogstwaarschijnlijk zal Kia deze wagen ook meebrengen naar Brussel. Het model werd helemaal opnieuw ontworpen om te voldoen aan de noden van de moderne en dynamische families. Hij kreeg een volledig nieuw platform en eveneens een jong, aantrekkelijk design. Ook is de Carens uiterst moduleerbaar en is er dankzij een lange wielbasis plaats voor twee extra zitjes in de koffer.

De Optima stond er vorig jaar al en konden we onlangs goedkeuren met een geslaagde test. De Cee’d Sportswagon daarentegen stond voor het eerst in Genève tien maanden geleden en was dus te laat voor het Belgische salon. Dit jaar kunnen jullie de breakversie van de Cee’d in Paleis 7 bewonderen. Of de sportieve driedeurs Pro_Cee’d er staat, is net als bij de Carens even afwachten. Het model moet de meer sportief gezinde kopers aantrekken en krijgt net als de nieuwe Cee’d standaard een opgewaardeerd interieur, een multi-link achterophanging en een manuele zesbak. Maar ook de andere modellen van Kia zullen van de partij zijn. Salonpromoties tekenen het hele gamma van Picanto over Rio, Venga tot de Sportage en Sorento. Voor iedereen wat wils op de stand van Kia, tegen een aantrekkelijke prijs en telkens met 7 jaar garantie!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...