Autosalon Brussel 2013: Audi Line-up

Audi SQ5
Industriële bedrijfsvoertuigen heeft Audi niet in haar gamma. Wagens voor managers dan weer des te meer…

En daarom zal Audi ongeveer haar volledige gamma tentoonstellen. Gaande van A1 tot A7 – A8 mag niet meespelen – voor elke manager van elk niveau wat wils. De meest belangrijke wagens op de stand van Audi zijn ongetwijfeld de onlangs vernieuwde A3 en verder de A4 en de A6 die het traditioneel goed doen op de fleetmarkt.

In de Q-Reeks is de highlight van de Audi-show de Audi SQ5. Met zijn krachtige dieselmotor – een drieliter diesel met 313 pk en 650 Nm – moet hij de liefhebbers van sportieve SUV’s weten te overtuigen een bestelbon te ondertekenen. Nul naar honderd doet deze krachtpatser in amper 5,1 seconden. De Q-Reeks staat niet alleen binnen, maar is ook op het 4×4 parcours terug te vinden.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...