Video: Shotgun in een Porsche vanaf 98 euro

Porsche Leipzig Co-Piloot programma
Porsche kondigt een nieuw co-piloot programma aan op haar eigenste testcircuit. 

Wapenfanaten moeten we helaas teleurstellen, we hebben het hier niet over een tweeloop voor 98 euro. Wel kan je ‘shotgun rijden’ in een Porsche vanaf 98 euro en dat op het authentieke Leizpig testcircuit. Niet hetzelfde als zelf achter het stuur kruipen, maar Porsche belooft haar fans alvast een grootse ervaring.

Wie in de Duitse deelstaat Saksen passeert moet voortaan maar eens passeren: vanaf 98 euro krijg je een ritje in de Cayenne Turbo, maar als je die liever off-road ervaart, betaal je 135 euro. Passagier zijn in de Panamera kan je voor 125 euro en een 911-chauffeur neemt je mee voor 155 euro. De ultieme Porsche-ervaring beleef je tot slot in een 911 GT3 Cup: dit ritje kost je 210 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...