Video: Top Gear seizoen 19 teaser

Top gear seizoen 19 2013
Zet je maar schrap, want Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond komen met een 19de seizoen. Top Gear is back!

In tegenstelling tot de voorgaande geruchten komt er toch een nieuwe Top Gear in 2013. De goeroes van het autolandschap zullen ons een volledig seizoen lang entertainen met een harmonie van snelheid, POWER en hilariteit. Al zou het wel meteen ook het kortste seizoen ooit kunnen worden: berichten spreken van slechts vijf afleveringen.

Meer geruchten bestaan er nu over de officiële datum van lancering. Vele tekenen wijzen in de richting van 27 januari, maar niet is zeker. De eerste beelden zullen, na hun Engelse première, te zien zijn op BBC Entertainment, BBC HD en BBC Knowledge. Om ons nog even zoet te houden stuurden ze gelukkig al een kleine teaser. 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...