Teaser: 50 jaar Lamborghini

Lamborghini_50_Jaar
Eerder al kondigden we aan dat 50 jaar Lamborghini niet onopgemerkt voorbij zou gaan. Nu krijgen we al een eerste teaser te zien van wat komen zal.

Vijftig jaar geleden was er een ontevreden klant van Ferrari. En die klant – Ferrucio Lamborghini – was zodanig ontevreden dat hij prompt besloot zijn fabriek van tractoren om te vormen naar een ware supercarfabriek. Geen slecht idee, want 50 jaar later is deze fabriek het Mekka van de autoliefhebber en tegelijkertijd de doorn in het oog van Ferrari.

Een halve eeuw Lamborghini-plezier zal gepast gevierd worden. In het filmpje hieronder krijgen we een eerste idee van wat er ons zoal te wachten staat. Officieel weten we dat er een hele reeks festiviteiten aan komen. Die festiviteiten kunnen op Lamborghini50.com gevolgd worden. Wie wat dieper doorheen fora spit, komt dan weer te weten dat er misschien wel een speciale versie van de Aventador in de pijplijn zit, die ongeveer 25% duurder zal zijn dan het huidige model.

Het zou gaan om een one-off genre Aventador J. De wagen zou misschien zelfs voorgesteld kunnen worden begin maart, wanneer het autosalon van Genève haar deuren opent. Het grote verschil met de huidige Aventador zou bestaan uit de grote hoeveelheid carbon die zijn weg naar dit exclusieve model zou vinden. Meer van dat, graag!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...