Video: The Red Bull Racing Story

F1 Red Bull 2005 2012
Red Bull kijkt terug op een korte maar impressionante geschiedenis in de Formule 1.

Het einde van het Formule 1 seizoen is reeds even achter de rug. Om de rustige periode iets draaglijker te maken, wilden we even de aandacht vestigen op deze dertig minuten durende documentaire van Red Bull, waarin het team terugkijkt op een korte maar des te indrukwekkende geschiedenis in de koninginneklasse van de autosport.

De laatste drie jaar was het Red Bull F1 team heer en meester, maar dat succes was in 2005 nog verre van gerealiseerd. De weg was ook niet altijd zonder obstakels: iedereen herinnert zich bijvoorbeeld het incident tijdens de GP van Turkije. Met vallen en opstaan, met tranen van blijdschap of teleurstelling. Geniet van de video!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...