Autosalon Brussel 2013: Volvo Line-up

Volvo Autosalon 2013
Bij de Zweden van Volvo staat de V40 extra in de schijnwerpers tijdens het Autosalon. Maar niet getreurd, de rest van het gamma is ook van de partij in Paleis 6!

De recent gelanceerde V40 verdient nog wat extra aandacht in de vorm van de Cross Country en de R-Design variant. De ene probeert met zijn stoere uiterlijk avontuurlijke klanten te lokken, terwijl de andere zichzelf bewijst met zijn sportievere looks. Voor de V40 Cross Country betaal je overigens minstens €24.690, de R-Design variant begint pas bij €27.230. Alle V40 modellen worden gebouwd in de Gentse Volvo fabriek, waarmee ze samen met Audi Brussels de enige 2 autofabrikanten zijn die een thuismatch spelen op het Autosalon van Brussel. Na de problemen met de Ford vestiging in Genk kan dat misschien bij sommige twijfelaars de doorslag doen geven?

Daarnaast krijgt de Volvo V60 Plugin Hybrid ook voldoende aandacht, die met zijn 2 krachtbronnen meer dan zijn mannetje kan staan. Deze populaire Volvo haalt 210 pk uit een dieselmotor en 75 pk uit 2 elektromotoren die de achteraandrijving voor hun rekening nemen, terwijl het officieel verbruik schommelt rond de 1,9 liter per 100 km. Ongetwijfeld moeilijk haalbare cijfers, maar aangezien bedrijfswagens belast worden op hun uitstoot én verbruik zou de pientere bedrijfsleider wel eens een gouden deal kunnen doen. De sportieve zakenmannen kunnen ook hun ding vinden bij de S60 R-Design of de XC60 R-Design, terwijl voor de genieters de C70 nog steeds de cabrio bij uitstek is. Het volledige Volvo gamma inzake personenwagens wordt nog verder aangevuld met de V60, V70 en de XC70.

Overduidelijk voor elk wat wils, maar dat zal ongetwijfeld bij elk merk zo zijn. Het Autosalon van Brussel blijft zoals altijd hét moment om alle wagens en hun bijhorend salonvoordeel stevig aan de tand te voelen.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Volvo V60 Plug In Hybrid

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...