Autosalon Brussel 2013: Citroen Line-up

DS3 Cabrio citroen autosalon brussel 2013
Citroën neemt de fonkelnieuwe Citroën DS3 Cabrio mee naar de beursvloer. Een wagen die aan de zijde van de elektrische Berlingo zal staan.

Het salon dit jaar mag misschien wel in het teken van de bedrijfsvoertuigen staan, Citroën maakt van de gelegenheid gebruik om de nieuwe DS3 Cabrio voor te stellen. Over de DS3 waren we al vol lof, we zijn dus benieuwd naar de dakloze variant van dit model. Maar mogen we wel dakloos zeggen? Want de stijlen aan de zijkant van deze wagen kunnen niet wegvouwen, enkel de dakhemel kan naar achter geplooid worden. We zijn alvast benieuwd!

Naast deze nieuwe DS3 Cabrio zijn er enkele andere wagens uit het gamma van personenwagens terug te vinden, maar nog belangrijker voor dit salon zijn de bedrijfsvoertuigen. Naast alle traditionele bedrijfswagens van Citroën zien we ook een elektrische variant van de Berlingo pronken op de beursstand. Goed voor 67 pk, 200 Nm, een snellaadtijd van 30 minuten en een autonomie van 170 km. En alsof dat nog niet genoeg zou zijn, blikt Citroën vooruit naar de toekomst met 2 conceptcars: de Tubik en de HY.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...