Alfa Romeo 4C lancering in 2013

alfa romeo 4c teaser 2013
Alfa Romeo wenst iedereen een prettig jaar: de 4C is voor 2013!

Al sinds het autosalon van Genève in 2011 kijken wij ernaar uit: de Alfa Romeo 4C. Een bloedmooie, lichtgewicht sportwagen die een schappelijke prijs zou meekrijgen. “The car to end all cars is nigh,” laten de Italianen in een nieuwjaarsboodschap weten.

Hoewel officiële details nog op zich laten wachten, speculeren velen al lange tijd over de motorisatie van de 4C. Stilaan lijkt de meerderheid te wijzen naar een 1.8-liter turbo viercilinder, goed voor zo’n 230 pk. Gecombineerd met een leeggewicht van vermoedelijk onder de ton zal de 4C van 0-100 km/u accelereren in minder dan vijf seconden, terwijl de topsnelheid een dikke 250 km/u zou bedragen.

Alfa Romeo 4C Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...