Gelekt: schetsen Chevrolet Corvette C7

Chevrolet Corvette C7
De volgende Corvette wordt nog radicaler dan we tot nu toe verwachtten.

Het is bijna zover: de onthulling van de nieuwe Chevrolet Corvette op het autosalon van Detroit. Dat hij een grondige opsmukbeurt zou krijgen was al geweten, maar dat de wijzigingen zo radicaal zouden zijn als op de nu gelekte afbeeldingen, blijft een verrassing.

De schetsen die op het internet lekten onthullen een opmerkelijke achterkant, met een grote diffuser en scherpe achterlichten. Niet langer de vier ronde lampen die we gewoon zijn bij de Corvette, maar eerder gelijkaardige aan de Camaro. Langszij herkennen we al wat meer Corvette, terwijl ook de voorkant enorm agressief wordt.

Binnenin krijg je in de Corvette nog steeds een sterk cockpit gevoel, met alle knopjes en hendels recht naar de bestuurder gericht. De kwaliteit van de materialen zou er wel een stuk op vooruitgaan, net als de gebruikte technologieën. Voorbeelden van snufjes zijn een circuit-weergave via GPS en een G-kracht meter. Een knopje verraadt tot slot ook al de komst van een cabrio-versie. (Via: Autocar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...