Zou het: Jaguar XFR-S Sportbrake

Jaguar_XFR-S_Sportbrake
Op onze wishlist voor 2013: de Jaguar XFR-S Sportbrake. Nu maar hopen dat Jaguar er ook zo over denkt…

Jaguar stelde ons onlangs de Jaguar XFR-S voor. Een variant van de XFR die duidelijk wat teveel hormonen geslikt heeft en op een totaalvermogen van 550 pk uitkomt. Al de kracht van de 5.0 liter grote V8-motor gaat naar de achterwielen, wat een enorme dosis rijplezier garandeert. Een sprint van nul naar honderd duurt amper 4,6 seconden, wat op zijn minst vlot te noemen valt.

Audi bracht onlangs de RS6 Avant op de markt en dat doet ons natuurlijk direct dromen: zal Jaguar ook een Break-variant van de XFR-S op de markt brengen? Laten we alvast hopen van wel! De XKR-S reed alvast heerlijk, hoe de XFR-S er in het echt uitziet, bekijk je in onderstaande video!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...