Gelekt: Mercedes-Benz CLA

Mercedes CLA
Een leuk kerstcadeautje: de eerste gelekte foto’s van de Mercedes CLA.

De Mercedes-Benz CLA is reeds lange tijd aangekondigd en wordt al lange tijd verwacht, maar op het autosalon van Detroit is het eindelijk zo ver. Daar zal de baby-CLS officieel officieel onthuld worden aan het grote publiek. Al lekken de eerste officiële foto’s naar gewoonte nu al op het wereldwijde web.

Weinig verrassend zien we een sexy coupé-lijn en heel wat trekjes van de Style Concept Coupe, inclusief de “zwevende stippen”-grille. De CLA staat op het platform van de nieuwe A-Klasse en is zo’n 4,60 meter lang. Bij zijn introductie zal hij gelanceerd worden met drie benzinemotoren en één diesel: de CLA 180 met 122 pk, CLA 200 met 156 pk  en CLA 250 met 211 pk. De zelfontbrander krijgt 170 pk. Dat een CLA AMG ook op de planning staat, spreekt voor zich. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...