Autosalon Brussel 2013: Mitsubishi Line-up

MITSUBISHI OUTLANDER
Mitsubishi komt van Tokyo naar Brussel. Ze brengen vooral 4X4 gevaar, met als hoogtepunt de Outlander.

We zullen nog geen glimp kunnen opvangen van hun nieuwe Mirage, maar we kunnen wel alle details ontdekken van hun nieuwe SUV Outlander. Met een lengte van 4,6 meter biedt de SUV plaats voor 7 zitplaatsen en dankzij een lichtere carrosserie, stop&start en aangepaste motorisaties zal ook een lage uitstoot mogelijk zijn. Twee motorisaties zijn aan te vinken: een 2.0 benzinemotor met 150 pk en 195 Nm koppel of de 2.2 diesel die 150 pk perst en al 380 Nm koppel geeft vanaf 2.500 toeren per minuut. Waarschijnlijk zal ook de Outlander PHEV – goedgekeurd in Parijs – te ontdekken zijn.

Daarnaast zullen ook de L200, Pajero & ASX te vinden zijn. Genoeg bolides dus om in de modder te spelen. Verder zal ook de typische snuit te zien zijn op de sportievere afdeling van Mitsubishi met de Lancer Evolution, Lancer Sports Sedan en de Lancer Sportback. We sluiten af voor de allerkleinsten met de elektrische i-Miev en de bijzonder eigenzinnige Colt.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...