Autosalon Brussel 2013: Mazda Line-up

Mazda-header
Rep je naar de Mazda-stand in paleis 4 voor interessante condities en een dubbele Belgische première.

De Ford Mondeo’s en Opel Insignia’s van deze wereld sluiten spontaan alle deuren en doen alle richtingaanwijzers knipperen als je over Mazda begint. Want dit jaar staat – in Belgische première – de nagelnieuwe Mazda6 op de beursvloer in Brussel. Een dijk van een exterieurdesign en een no-nonsense interieur zijn al twee grote redenen om eens bij de Japanners langs te gaan. En je kunt je niet alleen vergapen aan de 4-door berline, ook de Wagon-variant zal ernaast staan glimmen.

Met uitzondering van de Mazda2 zal heel het gamma vertegenwoordigd zijn, van de CX-5 Tot de Mazda3. Voor wie nog niet overtuigd is, er is over deze laatste nog goed nieuws: de  7-7-7-actie wordt gewoon verdergezet. Dat betekent nog steeds 7 jaar gratis onderhoud, 7 jaar garantie en 7 jaar gratis pechverhelping bij elke nieuwe Mazda3. Over compleet gesproken.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...