Volkswagen Golf R Cabrio komt in 2013

Volkswagen Golf R Cabrio
De Volkswagen Golf R Cabrio is bijna klaar voor productie, Volkswagen wil het model graag tegen de lente van 2013 bij de dealers hebben.

De Volkswagen Golf R Cabrio moet de sterkste open Golf ooit worden. Het model was eerder al te zien als concept, maar zeer binnenkort zullen we het model ook bij de dealers kunnen aanschouwen. Hoewel de Golf VII ondertussen al gelanceerd is, kiest Volkswagen er dus voor om als definitief uitzwaaimodel een laatste Golf VI-variant te lanceren.

Onder de motorkap van de Golf R Cabrio komt in ieder geval een 2-liter TSI met 270 pk en 350 Nm koppel. Het vermogen zal via een DSG-automaat naar de vier wielen worden gestuurd. Een sprint van 0 naar 100 km/u is zo voorbij in 6 seconden, terwijl de topsnelheid op 250 km/u blijft steken. Liefhebbers van sportieve cabrio’s krijgen er binnenkort dus een extra keuze bij, met onderstaande video wil Volkswagen die liefhebbers alvast opwarmen.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Volkswagen Golf R Cabrio komt in 2013"

  1. RS 27-03-2013 om 13:05

    Best wel dik, zeker in deze kleur 🙂

Reageer

Reactie aan het plaatsen...