Autosalon Brussel 2013: Subaru Line-up

Subaru autosalon brussel 2013 forester xv trezia legacy outback brz wrx sti
Subaru stelt naast haar gebruikelijke gamma ook een wagen in wereldpremière voor: de Subaru Forester.

En eigenlijk mogen we dat nieuws niet al te luidop zeggen, want de grote première voor de Forester staat gepland voor het autosalon van Genève in maart 2013. Op het autosalon van Brussel krijgen we gelukkig al een sneak preview van dit nieuwe model. Al gaan we niet bepaald verbaasd zijn als we de nieuwe Forester tegen het lijf lopen, we zagen hem eerder al op onze site passeren. Naar goede Subaru-gewoonte krijgt ook deze Forester symmetrische vierwielaandrijving en een boxermotor.

Verder komt Subaru met 2 andere sportievelingen op de proppen: zowel de Subaru STI als de BRZ zullen aanwezig zijn op de Brusselse beursvloer. Wie rasecht rijplezier opzoekt, kan terecht bij de BRZ die dankzij zijn laag zwaartepunt en achterwielaandrijving de ideale speelkameraad is, terwijl de WRX STI eerder prestatiegericht is. Vandaar zijn vierwielaandrijving, ideaal om bochten zo gezwind mogelijk te nemen.

Naast de zonet vermelde modellen zullen ook de Trezia, Legacy, XV en Outback van de partij zijn. Bij Subaru is er dus alleszins een goedgevulde stand terug te vinden met modellen gaande van klein tot groot en zuinig tot sportief. Kortom, voor ieder wat wils!

Subaru BRZ

Test Subaru Impreza WRX STI 06

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...