Romain Grosjean wint Race Of Champions

romain grosjean Race of champions
Het Olympische racen werd dit jaar gehouden in Bangkok. Brokkenpiloot Grosjean haalt goud en rechtvaardigt zijn plaats bij de top.

Na een zeer zwaar seizoen in de Formule 1 voor Romain Grosjean, kon hij zichzelf bewijzen in de Race Of Champions. In de enige race waar er geen sprake is van intriges of technologische oorlog, haalde hij goud. Alle piloten streden tegen elkaar in identieke bolides, waar er niet aan gesleuteld mocht worden. Zo reden ze onder andere met de Audi R8 LMS, Volkswagen Scirocco en een KTM X-BOW. Het is duidelijk dat de coureurs met elke wagen in iedere situatie moeten overweg kunnen en dat elk foutje fataal kan zijn voor de overwinning.

De competitie was niet van de minste: Michael Schumacher, Sebastian Vettel en ook David Coulthard waren van de partij. Ondanks al deze Formule1-legendes, ging de finale tussen Romain Grosjean (F1) en Tom Kristensen (Le Mans Legende). De twee finalisten raceten op het scherpst van de snee, maar uiteindelijk moest Tom Kristensen het onderspit delven. Alle informatie over Race Of Champions is Hier te vinden. Wij kijken alvast uit naar volgend jaar!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Romain Grosjean wint Race Of Champions"

  1. TDB 19-12-2012 om 13:05

    Misschien moet Grosjean toch maar beter met touring cars gaan rijden dan 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...