Forza horizon: Rally DLC

Forza horizon rally pack DLC
Niets is zo spectaculair om als aspirant-rallypiloot aan ranzig hoge snelheden over zandwegen te scheuren. Goed nieuws dus voor eigenaars van Forza: Horizon, want er komt een uitbreiding voor rallyfans.

Vanaf vandaag, 18 december, is het Forza Horizon rally racing expansion pack te verkrijgen voor 1.600 MS (Microsoft Points). Hier omgerekend komt dit op zo’n €19,20. Een behoorlijke som geld voor een uitbreiding, maar je blijft zeker niet op je honger zitten. In het pakket zitten vijf nieuwe rallywagens, rallytrajecten, nieuwe multiplayerevents en zelfs een co-pilootstem! Ook komt de mogelijkheid er om eender welke wagen om te bouwen tot rallymonster.

Iedereen die in het bezit is van een Season Pass, krijgt de uitbreiding gratis gedownload, samen met een exclusieve Ford Focus SVT 2003, niet dat deze Ford ons echt zou overtuigen. De waar die je krijgt voor je geld anderzijds, doet ons zeker toehappen. (Enkel voor XBOX360)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...