Autosalon Brussel 2013: MINI Line-up

MINI Paceman John Cooper Works ALL4
MINI stelt op het autosalon van Brussel een Europese en Belgische première voor.

Grote blikvanger voor MINI in Brussel wordt ongetwijfeld de geheel nieuwe MINI Paceman John Cooper Works ALL4. Deze 218 pk sterke Paceman is de krachtigste versie in het gamma, krijgt vierwielaandrijving en een hele resem sportief ogende details. De 1.6 turbobenzine onder de motorkap brengt de Paceman van 0 naar 100 km/u in 7 seconden, snel genoeg dus voor de sportievelingen onder ons. Voor wie het wat rustiger mag is de MINI Paceman sowieso een Belgische première, het model zal er staan als Cooper D en Cooper S versie.

Naast de Paceman zullen bedrijfsleiders ongetwijfeld gecharmeerd geraken door de MINI Clubvan, een charmante bedrijfswagen dat professionele toelaat om hun leveringen in klasse af te werken. De MINI Clubvan is afgeleid van de MINI Clubman (die eveneens aanwezig is op het salon) en biedt een lange vlakke laadvloer achter de twee plaatsen vooraan. Op die manier is het mogelijk om slim te laden en lossen zonder het “go-kart” rijgevoel te verliezen dat zo eigen is aan het merk MINI.

Bezoekers kunnen MINI verder ook ontdekken als twee- of vierzitter met de MINI Roadster en de MINI Cabrio terwijl de MINI karakters Highgate en Bayswater eveneens in paleis 7 present zullen zijn.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...