Autosalon Brussel 2013: Lancia Line-up

Lancia Ypsilon
Ook Lancia mag niet ontbreken op het autosalon van Brussel. Met hun namen zullen ze dit salon een Grieks-Italiaans tintje geven, met hun modellen een Amerikaans.

Lancia komt bijna met hun volledige gamma op de proppen, alles behalve de Musa. Blijven er nog over: de New Ypsilon, Delta, Flavia, Thema en ook de Voyager. De ingenieurs bij Lancia zijn bijzonder goed in het Italianiseren van Chrysler en de New Ypsilon is daar geen uitzondering op. Het model ademt en leeft the italian way. Het Stadswagentje staat vandaag al voor €9.999 op jouw oprit en krijgt daarbij een standaarduitrusting met elektrische spiegels, ramen en ook (manuele) klimaatregeling. Verder drinkt de 1.2l benzinemotor 5,1liter en een heeft hij een aanvaardbare CO2-uitstoot.

Iets groter is de Delta, die met z’n 1.6 Multijet al vanaf €16.490 de koop sluit. Met de Thema en Flavia richt Lancia zich dan weer op de grotere gezinswagens. De eerste krijgt een 3.0 V6 Multijet (190pk) en een prijskaartje van €38.700, de tweede een 2.4 VVT (170pk) en een prijs van €32.990. Tot slot zal ook de grootste der Lancia’s opgesteld staand. Wie hoopte op een figuurlijke betekenis, het spijt ons, de Stratos komt niet naar Brussel. Neem het gerust letterlijk op, we spreken hier over de Voyager, met z’n lengte van 5,81m. Iedereen die nood heeft aan ruimte, opbergplaats en entertainment, komt met deze ongetwijfeld aan z’n trekken. Wie gaat voor deze Lancia’s krijgt een Americano met italiaanse flair en het ziet er naar uit dat het dolle kortingsdagen worden, zeker de moeite dus!

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...