Autosalon Brussel 2013: Fiat Line-up

Fiat Panda Trekking
Op het autosalon van Parijs stond de oogverblindende Miss Italia nog te pronken naast de Fiat Panda 4X4. In Brussel wordt het waarschijnlijk minder spectaculair, maar de Fiat Panda 4X4 is er wel.

Fiat stelt naast een hele reeks bedrijfsvoertuigen ook 4 personenwagens tentoon. Na de 500L Trekking, is het nu ook de beurt aan de Panda om stoer te doen. We zien James May al watertanden bij deze overbrugging tussen de 2X4 en 4X4. Beschikbare motorisaties zijn de 85 pk sterke 0.9 TwinAir Turbo, de TwinAir Turbo Natural Power met 80 pk en ook de 1.3 MultiJet II (75 pk) mag niet ontbreken.

Het resterende trio bestaat uit de Fiat 500, Punto MY en de Freemont. De 500 ging al 1.000.000 keer over de toonbank en het wagentje blijft aanslaan, alsook de nieuwere 500L, waarvan de uitgebreide test binnenkort op de website zal pronken. Verder niet gigantisch veel nieuwkomerij met de MyLife serie Punto en de wel erg Dodgy Freemont. Wie zich aangetrokken voelt door Italiaanse passie en dit met een betaalbaar prijskaartje, moet zeker eens gaan kijken naar de stand van Fiat!

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...