Autosalon Brussel 2013: Jeep Line-up

Jeep Autosalon Brussel 2013 Grand Cherokee Wrangler Compass S Limited Moab Sahara
Jeep neemt vier modellen mee naar de beursstand op de Heizel: 1 Grand Cherokee, 2 Wranglers en een Compass.

En elk van die vier modellen krijgt een speciale uitvoering. Voor de Jeep Grand Cherokee en de Jeep Compass is er de S-Limited uitvoering die de wagens iets sportiever doet ogen. Onder meer 20″ grote velgen, een zwarte grille en koolstofvezel accenten maken van de Jeep Grand Cherokee een sportief uitziende wagen. De vanafprijs voor deze speciale Grand Cherokee bedraagt €60.000.

De Wrangler wordt dan weer voorgesteld in 2 speciale edities: Moab en Sahara. De Moab heeft een witte buitenkleur en zwarte velgen en is vooraan voorzien van een wrench waarmee andere wagens of de Moab zelf uit de nood kunnen geholpen worden, mochten ze in de eerste plaats al vast komen te zitten.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...