Autosalon Brussel 2013: Abarth Line-up

Abarth 595 Turismo Brussel 2013 Autosalon
Het Autosalon van Brussel anno 2013 mag misschien wel een bedrijfsvoertuigensalon zijn, toch stelt Abarth er de 595 Turismo voor. Iets voor de sportieve bedrijfsleider?

De Abarth 595 Turismo wordt door een 1.4 liter grote benzinemotor met turbo aangedreven die 160 paarden naar de voorwielen stuurt. Goed voor een sprint van nul naar honderd in 7,4 seconden en een topsnelheid van 211 km/u. Niet slecht voor een wagen die amper groter is dan een schoendoos.

Aan de buitenkant van deze Abarth 595 Turismo vinden we een two-tone lak, terwijl we aan de binnenkant schitterende sportstoelen voorgeschoteld krijgen. Het geheel wordt afgewerkt met 17″ grote velgen die enkel op dit model en de 595 Competizione terug te vinden zijn. De Competizione is de hardcore-variant van deze Turismo.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

Abarth 595 Turismo

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...