Video: De legendarische Nissan Skyline

nissan skyline 1964
Lang voor de opkomst van godzilla was het de Nissan Skyline die bekend stond als revolutionair in de geschiedenis van Nissan.

Het is dus niet de GT-R, maar de Skyline die de hoofdrol kreeg in deze schitterende reportage. We kijken samen naar een beeldenreeks die teruggaat tot de geboorte van de Skyline op de Suzuka Grand Prix in 1964. In hevige strijd met de in die tijd overheersende Porsche 904 carrera GTS toonde de Skyline wat hij waard was, niettegenstaande hij aan het kortste eind trok. Introteksten bij video’s worden meestal gewoon overgeslagen en het zou zonde zijn er nog meer woorden aan vuil te maken. Geniet van de mini-documentaire en aanschouw de nostalgische wedergeboorte van de Nissan Skyline; één der grootsten aller tijden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...