Video: Audi RS6 Avant laat zich horen

Audi RS6 Avant 2013
Audi heeft een video gelanceerd met de nieuwe Audi RS6 Avant in de hoofdrol.

De nieuwe Audi RS6 Avant werd vorige week met veel poeha gelanceerd en lijkt klaar om zijn voorganger op gepaste wijze op te volgen. De nieuwe generatie RS6 Avant zal vanaf de zomer bij de Europese dealers staan, dus is het voor de liefhebbers nog even wachten alvorens ze de nieuwe generatie kunnen voelen. Om het wachten te verzachten voorziet Audi alvast een teaser video waarin we de twin-turbo 4-liter V8 met 560 pk en 700 Nm koppel te horen krijgen. De RS6 Avant sprint van 0 naar 100 km/u in 3,9 seconden, de topsnelheid wordt standaard begrensd op 250 km/u maar die begrenzing kan tegen betaling opgetrokken worden.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: Audi RS6 Avant laat zich horen"

  1. AVDP 13-12-2012 om 13:58

    Geen schermpartij, maar in mijn opzicht wel een beter filmpje…Hier hoor je het geniale geluid tenminste

Reageer

Reactie aan het plaatsen...