Eerste Foto’s: BMW M6 Gran Coupe

BMW M6 Gran Coupe
De eerste foto’s van de nieuwe BMW M6 Gran Coupé zijn los!

BMW zal binnenkort alle officiële details van de nieuwe M6 Gran Coupé vrijgeven, maar het merk kon duidelijk niet verhinderen dat de eerste foto’s nu reeds op het internet terecht kwamen. De nieuwe M6 Gran Coupé lijkt in ieder geval het ideale alternatief voor de BMW M5, of beter nog een uitstekend compromis voor wie een M6 Coupé wil maar toch vier deuren nodig heeft.

Technische details moeten we jullie voorlopig nog even schuldig blijven, al weten we wel zeker dat er een 4.4-liter V8 onder de motorkap van deze M6 zal schuilen. Dat blok zal vermoedelijk 560 pk en 680 Nm leveren zoals in de M6. Hoe snel deze Gran Coupé daarmee van 0 naar 100 km/u zal sprinten is voorlopig echter een raadsel. We schatten echter dat de 4,4 seconden die de M5 nodig heeft ook voor de M6 haalbaar zal zijn. (Foto’s via: AutoWP.ru)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...