Video: knallende Dodge Viper SRT 2013

Dodge Viper SRT 2013
Dodge laat beelden zien van hun nieuwste Viper. Deze keer geen typisch Amerikaanse dragrace, maar eerder een balade door slingerwegen.

In het minuutje video dat we te zien krijgen, bewonderen we de SRT Viper in verschillende kleuren en in verschillende settings. Voor deze die het nog niet wisten, de Viper krijgt een reusachtige 8,4 liter V10 die 640 pk en een hallucinante 814 Nm koppel moet leveren. Ook de versnellingsbak werd vernieuwd en is nu een Tremec TR6060 variant met 6 versnellingen. Topsnelheid? 330 km/u, waarvan de eerste 100 worden afgelegd in nog geen 3 seconden. Europese prijzen zijn nog niet bekend, maar vermoedelijk wordt het diep in de buidel tasten!

Geniet van het filmpje en kijk ook eens naar de eerste teaser van het interieur!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...