Knettergek: Fiat Panda Monster Truck

Fiat Panda Monster Truck
Sono pazzi questi Romani! Een 3,90 meter hoge Fiat Panda, alstublieft!

Op het autosalon van Parijs stelde Fiat de Panda 4×4 voor: iets hoger op zijn poten en kunststof koetswerkbescherming. Begin 2013 gaat de verkoop van start en die wil Fiat een duwtje in de rug geven met een ludieke reclamespot. En die spot doet de slogan alle eer aan: “New Panda, extremely Panda”.

Samen met Mercurio Cinematografica, set designer Andrea Faini en Fabio Gementi Workshop bouwde Fiat een Panda Monster Truck van maar liefst 3,90 meter hoog. Het is een combinatie van een Jeep CJ7 4200 platform en tractorwielen met een diameter van 150 cm. De ‘Bigfoot’ Panda was maar liefst twee weken in conceptie.

De reclamespot die begin 2013 van start zal gaan vertelt het verhaal van vier vrienden die voor een weekendje naar de bergen trekken. De Panda 4×4 transformeert naar een Monster Truck, bereikt met eenvoud een berghut en verbaast iedereen met zijn prestaties. Wanneer de bestuurder nog steeds in een normale Panda 4×4 denkt te zitten, valt hij bij het uitstappen van twee meter hoogte in een berg sneeuw. Onderaan alvast een voorproefje!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...