Eerste Foto’s: BMW 4-Reeks Coupe Concept

BMW 4-Reeks Coupé Concept
De eerste foto’s van de opvolger van de 3-Reeks Coupé zijn gelekt, aanschouw de BMW 4-Reeks Coupé Concept!

BMW heeft zijn opvolger voor de 3-Reeks Coupé klaar. Hoewel nog een concept, is deze 4-Reeks Coupé duidelijk zo goed als productierijp. We zagen het model eerder al op een trailer gereden worden, maar nu pas kunnen we het lijnenspel voor het eerst in zijn geheel bewonderen. De neuspartij werd uiteraard afgeleid van de 3-Reeks, maar in profiel lijkt de coupé-lijn nog vloeiender dan bij zijn voorganger te lopen. Tel daarbij de dikke velgen en het sportief vinnetje op de zijflank en je hebt alle ingrediënten voor een sportief ogende Coupé.

Het is moeilijk om niet enthousiast te worden van deze 4-Reeks Coupé, daarom hebben de designers blijkbaar het interieur gebruikt om ons wat in te tomen. Wansmakelijk bruin leder, donkerbruin hout en een bruine Alcantara dakbekleding… Gelukkig kies je als klant natuurlijk zelf hoe je je 4-Reeks Coupé straks gaat aankleden. Het model zal vermoedelijk begin januari op het autosalon van Detroit worden onthuld, waarna het later in maart als productieversie zal worden getoond in Genève.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Eerste Foto’s: BMW 4-Reeks Coupé Concept"

 1. Carlos 05-12-2012 om 12:27

  Het kan me wel bekoren 🙂 mooi concept!

 2. claeys 05-12-2012 om 13:21

  Keek echt uit naar het nieuwe model. Vind de neus en de coupe-lijn schitterend, maar van de achterkant ben ik niet volledig overtuigd. Voorlopig althans…. Eigenschappen van de 1M die terugkomen vind ik minder. Er zit wel reeds voldoende op om een brute M4 van te maken 🙂
  Binnenkant is inderdaad verschrikkelijk zoals het op deze foto’s staat. Gelukkig weten we dat BMW ook beter te bieden heeft. Al bij al is er aan de binnenkant niet zoveel veranderd, lijkt mij.

 3. TDB 06-12-2012 om 20:12

  De neus en zijlijn zijn inderdaad prachtig! wat er in de achterbumper is gebeurd weet ik echter niet…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...