Eerste foto’s: Audi RS6 Avant

Audi RS6 Avant 2013
De eerste foto’s van de nieuwe Audi RS6 Avant zijn gelekt!

Update: De Audi RS6 Avant is ondertussen officieel.

Audi komt binnenkort met de nieuwe generatie RS6 Avant, en die zal er net als zijn voorganger behoorlijk dik uitzien. De technische details hebben we voorlopig nog niet, maar dankzij een Russische website kunnen we jullie wel reeds de eerste officiële foto’s meegeven. De nieuwe RS6 Avant krijgt uitgeklopte wielkasten, een honingraat grille, een aangepaste voorbumper met “Quattro” verwerkt in de ondergrille, zijschorten, een dikke diffuser en twee forse ovalen uitlaatpijpen. Binnenin zien we een afgeplat sportstuur, veel koolstofvezel en sportstoelen van leder en alcantara.

Onder de motorkap wordt de V10 ingeruild voor een 4-liter V8 die vermoedelijk rond de 560 pk zal leveren. Officiële informatie ontbreekt voorlopig echter, maar meer info wordt zeer binnenkort verwacht. Vermoedelijk zal de RS6 Avant begin januari op het autosalon van Detroit worden onthuld, om later in maart zijn Europees debuut op het autosalon van Genève te maken. (Via: Autowp.ru)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: Audi RS6 Avant"

  1. brambo 05-12-2012 om 14:43

    men favroiete gezinswagen… 
    560pk is echt wel over the top…

Reageer

Reactie aan het plaatsen...