Eerste DLC voor Forza Horizon

forza horizon December DLC pack
Net op tijd voor de feestdagen, komt Turn10 op de proppen met een eerste wagenpakket voor Forza Horizon. Zet je schoentje maar al klaar!

Turn10 bracht voor Forza Motorsport 4  al gigantisch veel DLC (downloadable content) uit om hun klanten tevreden tevreden te houden en terwijl wat extra geld binnen te halen. Met hun laatste game, Forza Horizon, varen ze opnieuw dezelfde koers en ook hier kunnen we dus (twee)maandelijks een nieuwe portie lekkers verwachten.

Het December IGN Car Pack bevat 7 nieuwe bolides om mee te knallen in en rond Colorado. Concreet krijgen we: McLaren F1, Ferrari F12 berlinetta, Aston Martin DBS 2008, Ford F-150 SCT Raptor, Hummer H1 Alpha Open Top en niet over het hoofd te zien, de Ford GTX1 2006. Deze wagens staan enkel in je dromen bij je thuis en iedereen krijgt nu de kans om virtueel met ze te scheuren. Deze uitbreiding komt op 4 december in de XBOX Live Store en zal daar te downloaden zijn. Prijs van dit alles is af te wachten, maar zal in lijn liggen met vorige DLC.

Lees ook onze Forza Horizon review!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...