Teaser 2: Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette 2014
Chevrolet heeft een tweede teaser gepubliceerd voor de nieuwe Corvette, die onthuld wordt op 13 januari.

Om de spanning hoog te houden, lanceert Chevrolet een tweede teaser-video voor de nieuwe Corvette. Hoewel we niet echt veel te zien krijgen, gunt Chevrolet ons toch een eerste blik op het interieur. Uit de video blijkt duidelijk dat de Corvette voortaan een digitaal instrumentenpaneel meekrijgt.

Interessanter is nog steeds wat onder de motorkap ligt: een 6.2-liter LT1 V8-motor die rond de 450 pk levert en naar Corvette-gewoonte een immens koppel van 609 Nm. Een sprint van 0-100 km/u in minder dan 4 seconden lijkt haalbaar. Wie niet kan wachten tot 13 januari, kan al een eerste ritje maken met de nieuwe Corvette vanuit de woonkamer: de nieuwe Corvette is gratis beschikbaar als gecamoufleerd prototype in Gran Turismo 5 !

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...