Onthuld: BMW i3 Coupe Concept

BMW i3 Coupe Concept
BMW heeft de eerste details rond de BMW i3 Coupé Concept onthuld.

BMW komt met een nieuw concept naar het autosalon van Los Angeles, na de vijfdeurs BMW i3 zal het er namelijk de i3 Coupé lanceren. De driedeursversie van de i3 Concept krijgt een aangepaste styling met een nieuwe voorpartij, hertekende deuren en nieuwe zijschorten. Daarnaast werd ook het interieur aangepakt, zo herkennen we stoelen die afgewerkt werden met een combinatie van leder en wol, en werd het dashboard afgewerkt met Eucalyptus hout en geborsteld aluminium.

Op technisch vlak blijft de i3 Coupé Concept trouw aan de aandrijflijn van de i3 Concept. Een elektromotor zorgt voor 170 pk en 250 Nm koppel, terwijl dankzij een lithium-ion batterij een actieradius van 160 km mogelijk is op één enkele laadbeurt. BMW laat voorlopig nog in het midden of de i3 Coupé ook effectief in productie zal komen, maar verklaart wel dat het de potentiële stappen in het toekomstige i3 gamma wil tonen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...