Extra stoer: Fiat 500L Trekking

Fiat 500L Trekking
Fiat heeft in Los Angeles het doek van de 500L Trekking gehaald, een extra stoer ogende 500L.

De Fiat 500L maakt op het autosalon van Los Angeles voor het eerst zijn opwachting in de Verenigde Staten, maar omdat Amerikanen alles graag iets stoerder zien lanceert het merk er meteen ook de 500L Trekking. De 500L Trekking komt ook naar Europa en krijgt in vergelijking met een standaard 500L heel wat extra plastic, een iets hogere rijhoogte en een aangepaste voorbumper. Het geheel oogt in ieder geval best stoer, zeker wanneer je het model met de 17″ velgen van op de foto’s ziet.

In Amerika wordt de 500L uiteraard niet gelanceerd met een TwinAir onder de motorkap, maar krijgt het model een 1.4 Turbojet met 160 pk. In Europa zal het echter wel blijven bij het huidige gamma minder potente motoren, waaronder de 0.9-liter grote TwinAir benzine en de kleine 1.3 MultiJet diesel.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...