Eerste foto’s: Toyota RAV4 2013

Toyota RAV4 2013
Ook enkele officiële foto’s van de nieuwe Toyota RAV4 bereiken vroegtijdig het internet.

Gisteren nog toonden we jullie een gelekte afbeelding van de nieuwe Toyota RAV4, vandaag zien we het volledige plaatje. De Ford Kuga, Honda CR-V en Subaru Forester mogen zich schrap zetten, want de nieuwe RAV4 ziet er beter uit dan ooit.  En vooral sportiever, wat wij op de redactie alleen maar kunnen toejuichen.

Naast een volledig vernieuwd interieur krijgt de RAV4 onder de motorkap een viercilinder benzinemotor met 178 pk en een 3.5-liter V6 met 268 pk. Beiden worden gelinkt aan een nieuwe zestraps automaat, terwijl een vierwielaandrijving als optie in de prijslijst staat. In Europa zullen zelfontbranders hoogstwaarschijnlijk niet ontbreken. Meer details verwachten we alvast nog deze week van op de beursvloer in Los Angeles. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Eerste foto’s: Toyota RAV4 2013"

  1. mrnix 29-11-2012 om 14:40

    hij begint steeds vaker en vaker op een monovolume te lijken, jammer, ik mis het pittige rav’ke wel van een 10tal jaar geleden

  2. chuwie 30-11-2012 om 23:43

    vind hem het minst geslaagd tot nu toe.. :s
    jammer
    idd @mrnix de generatie van 2001-2005 lijkt me nog steeds het meest geslaagd..

Reageer

Reactie aan het plaatsen...