Eerste foto’s: Porsche Cayman 2013

Porsche Cayman 2013
Eindelijk trekt hij al zijn camouflage uit: de nieuwe Porsche Cayman is klaar voor het autosalon van LA!

Op een persbericht is het nog even wachten, maar de eerste foto’s van de nieuwe Porsche Cayman zijn alvast een feit. Grote verrassingen zijn er sinds de laatste spyshots niet meer, de wagen vertoont vooral grote gelijkenissen met de nieuwe Boxster. Zo getuige de snoet, achterlichten en zelfs de velgen.

In tegenstelling tot de Boxster krijgen we natuurlijk wel een mooi aflopende coupé-lijn die uitmondt in een opnieuw van de Boxster geleende achterspoiler. Qua motorisaties verwachten we ook geen wonderen: een 2.7-liter flat-six als instapper met 265 pk en een 3.4-liter met 315 pk. Het koppel bedraagt respectievelijk 280 en 360 Nm. (Via: VWVortex)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...