Gelekt: Toyota RAV4 2013

Toyota RAV4 2013
De nieuwe Toyota RAV4 krijgt een sportief jasje aangemeten, dat blijkt uit de eerste gelekte foto’s.

Later deze week wordt op het autosalon van Los Angeles de nieuwe Toyota RAV4 voorgesteld, maar zoals gewoonlijk bereiken de eerste foto’s reeds vroeger het wereldwijde web. En die doen ons meteen verlangen naar het volledige plaatje, want de nieuwe RAV4 ziet er duidelijk een stuk sportiever uit dan zijn voorganger. De wagen krijgt een slanke grille, scherpe koplampen en een lager ogende voorbumper. Een aflopende daklijn en kleine kofferspoiler zijn ook van de partij.

Natuurlijk werd ook het interieur hevig onder handen genomen. De nieuwkomer krijgt een state-of-the-art infotainment systeem, onderscheidende middenconsole en een driespaaks stuurwiel. Een metaalkleurige afwerking en ronde ventilatiemonden vervolledigen het plaatje. Motorisaties blijven voorlopig onbekend, maar waarschijnlijk zal zowel een 2.5-liter viercilinder als 3.5-liter V6 van de partij zijn. De eerste krijgt 178 pk, de tweede 268 stuks. Een nieuwe zestraps automaat maakt zijn opwachting en een vierwielaandrijving is optioneel. In Europa krijgen we later ook zelfontbranders.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...