Tv-Tip: Nissan GT-R op National Geographic

Nissan GT-R MY 2012
National Geographic herbergt naast documentaires over antilopen en leeuwen ook andere programma’s zoals Megafactories, dat binnenkort alle geheimen van de Nissan GT-R bloot zal leggen.

Megafactories neemt, zoals de naam al doet vermoeden, een kijkje binnenin de meest fascinerende en grootste bedrijven. Voorafgaand kregen we al de Aston Martin one-77, Bugatti Veyron en vele anderen te zien. Volgende stop is Tochigi Japan, waar Megafactories uitpluist hoe de Nissan GT-R wordt geproduceerd. Je zal er alles leren over het productieproces, ontwikkeling en de assemblage van de Nissan GT-R.

Om ons wachten te verzachten, maakten ze al een kleine trailer. De aflevering zal rond 13 december worden uitgezonden, maar voor de zekerheid check je best eens de programmatie. En moest je de aflevering toch missen, heruitzendingen op National Geographic zijn talrijk.

Lees hier onze rijtest met de Nissan GT-R (+Video)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...