Preview: BMW X4

BMW X4 2014
BMW heeft bevestigd dat de X4 crossover in conceptgedaante naar het autosalon van Detroit komt.

Een X4 crossover, naar het recept van de X6, behoort al langer tot het verlanglijstje van BMW. Nu komt er echter ook schot in de zaak: op de Detroit Motor Show in januari zou de wagen als concept staan om waarschijnlijk reeds eind volgend jaar gelanceerd te worden. Het nieuwe model staat op het platform van de X3, maar krijgt natuurlijk een coupé-lijn en zal plaats bieden aan vier personen.

De nieuwkomer zal gelanceerd worden met alle motoren van de X3, wat meteen ook wil zeggen: enkel diesels. De instapper is een 2.0-liter met 140 pk, de topper wordt de 3.0-liter met meer dan 300 pk. Het prijskaartje zal hoogstwaarschijnlijk net iets meer bedragen dan dat van de X3. (Via: AutoExpress)

BMW X4 2014

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...