Video: McLaren maakt animatiefilmpjes

McLaren Tooned animation
Al is het F1-team van McLaren wel out of the running voor de titel dit jaar, ze blijven race na race vechten. Hun animatiereeks heeft momenteel meer succes.

Misschien wisten jullie het al, maar McLaren Animation, een nieuw project binnen het hoogtechnologische McLaren, kwam op de proppen met een nieuwe CGI-animatie serie. Om dit te verwezenlijken werkten ze samen met het gerenommeerde Framestore, een animatiestudio met oscar op hun naam.

We krijgen de twee piloten van McLaren in de hoofdrol: Jenson Button en Lewis Hamilton, die ook zelf hun stem inspreken. Ze worden vergezeld door Alexander Armstrong, een Brits acteur en grappenmaker. Lewis & Jenson beleven allerlei korte avonturen in hun verborgen laboratorium en maken daarbij heel wat plezier. De serie verscheen voor het eerst op de zender SKY Sports F1, om de 2012 Santander British Grand Prix te versieren.

Er zijn al enkele afleveringen uit en we verwachten er in de toekomst nog pakken meer. Ze zijn allemaal terug te vinden op Youtube, dus genieten maar!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...