Jaguar XFR-S komt naar LA

Jaguar XFR-S Preview
Jaguar heeft bevestigd dat het de nieuwe XFR-S volgende week zal onthullen op het autosalon van Los Angeles.

Jaguar zal volgende week een nieuw topmodel voor het XF-gamma voorstellen. Boven de huidige XFR komt dan de XFR-S, met meer vermogen en nog meer hardcore looks. De XFR-S zal in de filosofie van de XKR-S worden gebouwd, maar exacte details geeft Jaguar hier voorlopig nog niet over vrij. We verwachten echter dat de XFR-S dezelfde opgeschroefde versie van de 5-liter Supercharged V8 krijgt uit de XKR-S, met 550 pk en 680 Nm koppel. Daarmee zou de XFR-S nog enkele tienden sneller van 0 naar 100 km/u sprinten.

Naast de motorische aanpassingen krijgt de XFR-S ook allerlei agressieve koetswerkaanpassingen. Het gaat ondermeer om aangepaste bumpers, een spoiler, vier uitlaatpijpen en genoeg koolstofvezel om je buurman jaloers te maken. De unieke ‘French Racing Blue’ lakkleur is ook van de partij. Meer details volgen ongetwijfeld binnenkort!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...