Video: Gran-Turismo Award SEMA

GT Awards SEMA 2013
De Ford Mach 40 van David Eckert sleept de GT-Award binnen op de SEMA-show in Las Vegas.

De meesten onder jullie kennen Gran Turismo natuurlijk als game op de Playstation spelcomputer. Maar Gran Turismo is niet alleen daar aanwezig: er zijn de Gran Turismo awards op het Pebble Beach Concours d’Elegance, elke wagen tijdens de 24-uren van de Nürburgring heeft op de voorruit een Gran Turismo banner en ook zijn er samenwerkingen met verscheidene constructeurs zoals Mercedes-Benz en Chevrolet. Kazunori Yamauchi reed zo al met een hevig gecamoufleerd SLS-prototype nog ver voor de lancering ervan en de nieuwe Corvette blijkt al verscholen te zitten in de vijfde versie van de franchise. Maar het onderwerp van deze post: de jaarlijkse GT-awards op de SEMA-beurs in Las Vegas. Ook Snopp Dogg was van de partij!

Maker Kazunori Yamauchi gaat elk jaar de Speciality Equipment Market Association beurs in Las Vegas af en selecteert de winnaars binnen verschillende categorieën. De best-of-show was dit jaar een unieke Ford Mustang Mach 40, met retro Mach 1 styling en onder de motorkap een 5.4-liter V8 met een 4.0-liter Whipple supercharger. Het resultaat is een vermogen van 600 tot 850 pk, in te stellen via een exclusief ontwikkelde vermogensschakelaar. David Eckert krijgt bovenop zijn prijs de garantie dat zijn wagen vereeuwigd wordt in een toekomstige versie van de game. De overige winnaars vinden jullie hieronder:

  • Best Truck or SUV: Antron Brown’s Family Dragster Toyota Sequoia
  • Best Hot Rod: David Eckert’s Ford Mach 40
  • Best Domestic Automobile:2013 Ford Mustang GT RTR Spec 3
  • Best Asian Import: 2013 Scion FR-S Evasive Motorsports
  • Best European Import: 2013 Volkswagen Turbo Beetle (VWVortex.com 2013 Super Beetle Project)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...