Spyshots: Porsche Cayman 2013


Porsche zal op het autosalon van Los Angeles de nieuwe Cayman voorstellen.

We konden er al naar raden, maar nu mogen we met zekerheid zeggen dat Porsche in Los Angeles de nieuwe Cayman zal tonen. De wagen werd betrapt op de luchthaven naast een 911 Carrera 4S. Hoewel hij nog minimale camouflage draagt, ziet het plaatje er al vrij duidelijk uit.

Net zoals de Boxster zal de nieuwe Cayman langer zijn, breder zijn en dichter tegen de grond liggen. Ondanks zijn grotere afmetingen zal de wagen wel lichter worden. Vele van deze wijzigingen zijn echter geen verrassing, gezien de Cayman op hetzelfde platform staat als zijn kleinere broertje. Ook de motoren zouden gelijk lopen, maar dan wel met iets meer vermogen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...