Zo sluit je het dak van de Aventador Roadster

Dak Lamborghini Aventador Roadster
Lamborghini onthulde deze week de Aventador Roadster, waarbij vooral werd uitgekeken naar de nieuwe dakconstructie.

De Lamborghini Aventador kan voortaan ook dakloos worden besteld, goed nieuws dus voor de supercar liefhebber die graag met de haren in de wind van zijn klinkende V12 geniet. De Aventador Roadster volgt in principe de Murcielago Roadster op, een model dat zich vooral liet opmerken door zijn nogal omslachtige dakconstructie. Vroeger koos het merk namelijk voor een stoffen dakje dat zelfs met enige oefening amper te openen of te sluiten viel, voortaan kiest het echter voor twee koolstofvezel panelen die in maximaal twee minuten geplaatst kunnen worden. Hoe dat exact in zijn werk gaat, zien jullie in onderstaande video.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...