Video: Corvette C7 gespot in Gran Turismo 5

Corvette C7 Gran turismo 5
Voor de officiële onthulling van de Corvette C7 blijft het wachten tot Detroit, maar Chevrolet blijft maar tipjes van de sluier oplichten!

Deze keer enkel voor de eigenaars van Gran Turismo 5. Wie deze Playstation 3 racegame heeft liggen, zal weliswaar niet meteen merken dat de C7 te zien is. Youtubekanaal “MotoGamesTV” bewijst het tegendeel en vond de easter egg. De gamers vonden een manier om de nieuwe Corvette te zien, zij het volledig gecamoufleerd. Of de wagen ook te rijden valt, is niet meteen duidelijk, maar we vermoeden van niet. Het salon van Detroit ligt nog pas 13 januari 2013 gepland en het is waarschijnlijk wat vroeg om al een voorsmaakje te geven over wegligging of geluid. Spijtig, maar we mogen niet klagen! Het is een leuk initiatief van Chevrolet om ook via deze weg informatie over hun nieuwste supercar te verspreiden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...