Ook Pink: Seat Mii Minx

Seat Mii Minx header
Na Lexus’ borstvriendelijke LFA, steekt nu ook Dales Seat in Cornwall patiënten die borstkanker hebben een hart onder de riem.

Dales Seat is de naam van een meelevende garage in Cornwall. Ze vertrokken van een normale Deep Black Metallic Mii Sport, maar omdat oktober de maand was van “Breast Cancer Awareness” werd dit autootje volledig in het roze gestoken. Deze Seat Mii Sport, uitgerust met 1-liter motorblok en 74pk, kreeg niet enkel een roze tintje. Hij kreeg ook speciaal getinte lampen en verder nog opties als sportophanging, lederen stuur en pook, mistlampen en velgen maatje 15.

Momenteel is het niet de bedoeling deze one-of-a-kind te gaan verkopen, maar er werden al een aantal keer geboden via Twitter en ook hun telefoon stond niet stil. Het blijft afwachten of deze Mii Minx ooit verkocht zal worden maar hopelijk gaat de eventuele opbrengst ervan naar een kankerfonds. Dales Seat heeft een zeer groot hart en zal ook £100 (€125) storten voor elke Mii die bij hen de deur uitgaat.

seat mii minx

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...