Teaser: BMW M6 Gran Coupe

BMW M6 Gran Coupe
Na enkele lekken lost BMW wat extra foto’s van de M6 Gran Coupé, die volgende maand onthuld wordt.

In de autowereld worden nieuwtjes naar gewoonte al veel vroeger ontsluierd dan op hun officiële persdag. Ook de BMW M6 Gran Coupé is dergelijk lot beschoren. De officiële onthulling is pas gepland voor januari op het autosalon van Detroit, maar Bimmerpost kon gisteren al enkele plaatjes tonen van op een geheime voorstelling.

Technische details werden niet onthuld tijdens deze M Night gisteravond, maar het staat zo goed als zwart op wit geschreven dat deze Gran Coupé dezelfde 4.4-liter twin-turbo V8 krijgt als de M6 Coupe. Ook het vermogen wordt verwacht niet van 560 pk af te wijken en het koppel blijft hoogstwaarschijnlijk behouden op 680 Nm. De achterwielaangedreven luxe slee sprint ermee van 0-100 km/u in 4,5 seconden en bereikt een begrensde top van 250 km/u. (Via: Bimmerpost)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...